RoutesOnline

Fietsknooppunten rondom Hoenderloo

Fietsknooppunten rondom Hoenderloo

Tegenwoordig kan je zelf een fietstocht samenstellen door middel van de fietsknooppunten. Ook rondom Hoenderloo kunt u heerlijk fietsen door middel van Fietsknooppunten. Voor uw mobiele telefoon kunt u ook een app downloaden om uw fietstocht te plannen. U kan dan gelijk zien hoeveel kilometers lang de tocht is. En u heeft zo ook altijd een kaart bij u en kan men des gewenst de route inkorten of verlengen.

Ook loopt er vlak langs Hoenderloo een mountainbike route. Is een prachtige mbt route die door het sterk glooiende landschap van boswachterij Spelderholt. Bij de VVV in Hoenderloo kan men info halen. Ook staat deze mbt route beschreven op Mbt route Hoenderloo.

Houdt er wel rekening mee dat het fietsen rondom Hoenderloo best zwaar kan zijn door het heuvelachtige landschap. Het fietsen met bijvoorbeeld een bakfiets is erg zwaar en is onhandig op de soms smalle fietspaden. Tegenwoordig kunt u ook E-bikes huren. Dit kan ook onder andere op Landal Miggelenberg als u daar te gast bent.

BBQ weer in Hoenderloo

Gaat u wel eerst na of het toegestaan is om te bbq- en op uw camping of vakantiepark. En bij langdurige droogte kan er een tijdelijke bbq verbod zijn!

Fietsknooppunten Hoenderloo

Kinderbungalow Landal Miggelenberg Hoenderloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *