RoutesOnline

Landal Last Minute gratis Tips voor Nederland


Landal Last Minute

Wij bezoeken al jarenlang diverse familie vakantieparken van Landal GreenParks Nederland en Landal Greenparks Duitsland. Wij doen dat vaak met Landal Last Minute aanbiedingen! Dit kan u veel zoveel geld besparen! Soms zijn hoge kortingen van 35% mogelijk met een Landal last minute. Hiervoor moet men geduld hebben en regelmatig de aanbiedingen in de gaten houdt.

Wilt u ook een kindvriendelijke vakantie voor u en de kinderen net als ons? Wij hebben een Top 5 van onze favoriete Landal Greenparks in Nederland samengesteld. Deze parken bieden heel vaak een Landal last minute aan! Al deze parken hebben wij zelf bezocht en geboekt met een Landal last minute aanbieding. U moet er wel soms snel bij zijn of juist nog wat geduld hebben tot de prijs nog meer zakt. Tegenwoordig worden de prijzen van de Landal last minutes soms dagelijks gewijzigd. Landal bepaald de prijzen op het vraag en aanbod. Soms stijgen de prijzen weer op het laatste moment. Het is dus de kunst om het juiste moment toe te slaan. Onze Landal last minute top 5 van Nederland.

Landal Last Minute Top 5 Landal Greenparks Nederland

 • 1. Landal Hoog Vaals (Zoover beoordeling: 8,4)
 • 2. Landal Coldenhove (Zoover beoordeling: 8,4)
 • 3. Landal Miggelenberg (Zoover beoordeling: 8,5)
 • 4. Landal Aelderholt (Zoover beoordeling: 8,1)
 • 5. Landal Rabbit Hill (Zoover beoordeling: 8,3)

Zoals men kan zien, scoren deze parken ook een hoge Zoover beoordeling! Tevens zijn Landal Coldenhove en Landal Miggelenberg vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling!
Kijk op de volgende link voor de Zoover beoordelingen voor alle Landal Parken. Zoover beoordelingen Landal Parken

Landal Last minute

Kinderbungalow Landal Miggelenberg Hoenderloo

  Overzicht faciliteiten per park (5 sterren is het hoogst haalbare)

  Parknaam  Overdekt  Kinderfaciliteiten Indoorspeelparadijs Sport/ontspanning Sport/ontspanning
  ________  zwembad       activiteiten              aanwezig?              binnen                   buiten
  Hoog Vaals     ****               *****                         JA                       *****                       ****
  Miggelenberg  ***                ****                          NEE                     ***                         ****
  Rabbit Hill       ***                *****                         JA                       *****                        ***
  Coldenhoven  ***                *****                         JA                       *****                        ***
  Aelderholt       ****              *****                         JA                       *****                         ****

  Landal Last minute

  Bungalow Landal Rabbit Hill

  Landal Warsbergen

  Bungalow Landal Warsbergen

  Hebt u soms toch nog twijfels over welk Landal Greenparks te bezoeken of zou u gewoon wat meer over een bepaald Landal park willen weten? Dan kunt u het ons natuurlijk gewoon vragen!

  Landal familie uitjes gezocht

  We zijn ook bezig om leuke Landal familie uitjes te verzamelen en te publiceren op deze website. Kijkt u ook eens op onze webpagina Landal Familie Uitjes! Heeft u ook een goed idee voor een familie uitje, dan horen wij dat graag!

  landal last minute

Geef een reactie