RoutesOnline

Landal Korting 2017 – Wij geven de beste tips!

Landal Korting 2017

Landal Korting 2017 krijgt men meestal het beste met de Landal last minute! Als men goed zoekt bij de last minutes, kan men al snel met een hoge korting boeken. Een Landal Kortingscode 2017 zal je ook niet snel kunnen vinden op internet. Deze Landal Kortingscodes zijn meestal allen voor vaste klanten van Landal Greenparks.
Voor elke Landal kortingscode geldt dat men deze uiteraard kan proberen. Maar bekijk wel goed wat dezelfde vakantie kost zonder de Landal kortingscode op de Landal website. Een boeking via een Landal kortingscode kan soms duurder zijn, dan dat men boekt met een last minute op dat zelfde moment!

Super tip voor maximale Landal korting 2017

Landal GreenParks Nederland hanteert nieuwe prijsbepalingen voor bungalows. Tegenwoordig verschilt de prijs en de korting op een bungalow bij Landel per dag. Bij vroegboeking kan het zijn dat men veel meer betaalt, dan als wanneer men 2 maanden van te voren zou boeken. Boekt men heel laat? Dan kan het zijn dat de prijzen weer oplopen. Dit omdat er op dat moment juist veel vraag kan zijn naar bungalows. Het aanbod is dan nog maar zeer beperkt. Wil men dus goedkoop een bungalow huren bij Landal? Dan zal men regelmatig de prijzen moeten controleren (soms dagelijks grote verschillen mogelijk!). Ook niet alle Landel parken komen in de aanbieding. De parken die ze toch wel vol krijgen, komen echt geen kortingen op. Soms kan men ook lonen om te onderhandelen. Wij hadden een kinderbungalow geboekt op Landal Heideheuvel. Na de boeking bleek dat deze te dichtbij van te renoveren bungalows lag. Daardoor zouden we te veel geluidsoverlast ondervinden. We moesten daarom een andere kinderbungalow uitzoeken. De andere kinderbungalows lagen voor ons niet zo gunstig op het park. We eisten de luxe bungalow op de afbeelding hieronder en daar gingen ze mee akkoord!

Landal korting 2017 bij Heideheuvel voor een luxe bungalow

Landal Top 5 Landal Greenparks Nederland

Top 5 van onze favoriete Landal Greenparks Nederland.

 • 1. Landal Hoog Vaals (Zoover beoordeling: 8,4)
 • 2. Landal Coldenhove (Zoover beoordeling: 8,4)
 • 3. Landal Miggelenberg (Zoover beoordeling: 8,5)
 • 4. Landal Aelderholt (Zoover beoordeling: 8,1)
 • 5. Landal Rabbit Hill (Zoover beoordeling: 8,3)

Zoals men kan zien, scoren deze parken ook een hoge Zoover beoordeling! Tevens zijn Landal Coldenhove en Landal Miggelenberg (Hoenderloo) vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling!

Landal Korting Miggelenberg Hoenderloo

Kinderbungalow Landal Miggelenberg Hoenderloo

Overzicht faciliteiten per park (5 sterren is het hoogst haalbare)

Parknaam  Overdekt  Kinderfaciliteiten Indoorspeelparadijs Sport/ontspanning Sport/ontspanning
________  zwembad       activiteiten              aanwezig?              binnen                   buiten
Hoog Vaals     ****               *****                         JA                       *****                       ****
Miggelenberg  ***                ****                          NEE                     ***                         ****
Rabbit Hill       ***                *****                         JA                       *****                        ***
Coldenhoven  ***                *****                         JA                       *****                        ***
Aelderholt       ****              *****                         JA                       *****                         ****

Landal Last minute

Bungalow Landal Rabbit Hill

Kindvriendelijke Landal Parken

Al deze kindvriendelijke Landal Greenparks vakantieparken hebben vaak mooie vrijstaande huisjes. Landal GreenParks Nederland en Landal Greenparks Duitsland zijn op het moment al veel van zijn huisje aan het renoveren. Hierdoor zijn ze weer UP-TO-DATE! Tevens is op veel parken nu wifi internet tegen betaling mogelijk!

Op deze Landal parken is ook een intertainment team actief. Er worden vele activiteiten georganiseerd voor de aller kleinsten tot de grotere kids. Op veel parken is er ook al indoor speelparadijs waar u kids heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Tevens is op elk park de grote beer Bollo aanwezig. In het Bollo clubhuis worden dan regelmatig activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Uw kids hoeven zich dus geen moment te vervelen!

Wij hebben al goede ervaringen opgedaan met Landal GreenParks Duitsland. Wij bezochten diverse Landal Greenparks in Duitsland (de meesten met een Landal Korting). Onder andere de Landal parken in Saarburg, in Kell am See, Krov, Leiwen en Stadtkyll zijn schitterend gelegen parken ten midden van een prachtige rustgevende natuur! Deze parken zijn zeer zeker aan te raden voor families. Ook deze parken bieden vaak een Landal last minute aan. Dus goed zoeken en pak die Landal korting 2017!

Landal korting aanbieding Landal Warsberg

Bungalow Landal Warsberg

Familie uitjes gezocht

We zijn ook bezig om leuke familie uitjes te verzamelen en te publiceren op RoutesOnline.nl. Kijk ook eens op onze webpagina Landal Familie Uitjes! Heb je ook een goed idee voor een familie uitje? Dan horen wij dat heel graag!

En tenslotte nogmaals ons advies. Bekijk eerst heel goed alle aanbiedingen of kortingscodes om met de beste Landal korting 2017 te kunnen boeken! Alvast een prettige vakantie!

Landal Kortingscode

Landal Miggelenberg Luxe bungalow

Een gedachte aan “Landal Korting 2017 – Wij geven de beste tips!

 1. pas

  Ik had in mn kerstpakket een bon gehad
  per ongeluk de bon weggegooid hoe kan ik nu aan de code komen.
  afgelopen jaar 2x fijne vakantie gehad bij landal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *