RoutesOnline

Natuurdiorama Holterberg

Natuurdiorama Holterberg

23 augustus bezochten wij dit diorama met de kids. Wij verbleven op Landal Twenhaarsveld nabij het dorp Holten. Met de auto is het 5 minuutjes rijden.

Het Natuurdiorama heeft een collectie van meer dan 1000 Europese diersoorten. Deze opgezette dieren zijn te zien in 11 prachtige levensgrote natuurlijke diorama’s.

Ze hebben spannende speurtochten voor de kinderen! Zo is het leerzaam en vermaken ook de aller kleinsten zich zelf. Hele vriendelijke mevrouw achter de kassa. Zij neemt de tijd voor de klanten. Honden worden toegelaten en er is een babyverschoonruimte.

Natuurdiorama is een leuk uitje voor een uurtje op een regenachtige dag. Tegenover Natuurdiorama Holterberg zit restaurant Woodys. Men kan er pannenkoeken en steaks eten. Men kan daarna natuurlijk ook lekker de bossen in gaan. Van dit punt op de Holterberg vertrekken er diverse wandelroutes.

Natuurdiorama Holterberg info:

www.museumholterberg.nl

natuurdiorama holterberg

Een gedachte aan “Natuurdiorama Holterberg

  1. Signe Holt

    De ochtend was omgevlogen en het was alweer tijd voor de lunch. Tussen Natuurdiorama Holterberg en het Bos van Daantje Das staat Woody s, een restaurant waar je pancakes steaks kunt eten. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen en al snel zaten we achter een kinderpannenkoek en een pannenkoek met appel en kaas. Dat smaakte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *