RoutesOnline

Landal Duitsland vakantiepark en camping

Landal Duitsland 2017

Landal Duitsland

Landal Warsberg Camping

Landal Duitsland biedt verschillende bungalowparken aan in 2017. Wij bezochten reeds de Landal parken Warsberg (Saarburg), Hochwald (Kell am See), Mont Royal (Kröv), Sonnenberg (Leiwen), Wirfttal (Stadtkyll) en Winterberg (te Winterberg). Vooral Landal Sonnenberg (Leiwen) is voor gezinnen met kids een aanrader. Dit vakantiepark heeft namelijk een groot speelparadijs. Al de bungalowparken zijn mooi gelegen in de prachtige Duitse natuur! Deze Landal vakantieparken liggen in de regio’s Sauerland, Winterberg, Saarland, Hochwald en Moezel. Deze bungalowparken zijn ook zeer geschikt voor gezinnen. Wilt u graag wat weten over deze Landal vakantieparken, dan horen wij dat graag! Daarnaast heeft Landal Greenparks nog diverse mooie vakantieparken in Duitsland. Met de volgende link kan men naar de website van Landal Duitsland om alle vakantieparken in 2017 te bekijken.
Bungalowparken Duitsland

Wilt u alle Landal vakantieparken van Nederland en België ook bekijken? Kijk dan op onze webpagina met de lijst van Landal Greenparks vakantieparken in 2017 Overzicht Landal Parken


Vakantiepark Landal Warsberg

Landal Warsberg

Kabelbaan Warsberg

Afgelopen zomer bezochten wij met ons gezin vakantiepark Landal Warsberg. Mooi gelegen vakantiepark op de top van een berg tussen de wijnvelden. De Camping Landal Warsberg ligt direct naast het bungalowpark. De bungalows zijn ruim gelegen en pas opgeknapt. Het Landal Warsberg WiFi was niet best. Bij de receptie adviseerden ze ons eerst te checken of we het WiFi signaal goed konden ontvangen, voordat men voor WiFi betaalde. Op de berg heb je schitterend uitzicht op het stadje Saarburg met zijn burcht. Saarburg is een pittoresk stadje waardoor een zijriviertje van de Saar door het centrum stroomt die uitmond in een waterval. Met de Warsberg kabelbaan komt men vanaf het park midden in het centrum van Saarburg uit. Muntjes voor de stoeltjeslift zijn verkrijgbaar bij de automaten in de recepties.

Rondom de berg kan men vanaf het park schitterende wandelingen maken door de wijnvelden en bossen. Bij Landal Warsberg is een zomerrodelbaan. Ook is er een parkshop, overdekt zwembad, speeltuinen, multi-functionele speelveld, voetbalveld en een springkussen. Ook Bollo de beer heeft hier een eigen huisje en Bollo Club huis. Bollo loopt regelmatig rond om de gasten te verwelkomen. Op een half uur loop afstand is een roofvogelshow te bezoeken. Op de Saar en Moezel kan men heerlijk gaan varen. Voor vaartrip op de Saar kan men kan opstappen nabij de burcht van het stadje. Tickets zijn te koop bij de receptie. In de parkshop kan men terecht voor de vergeten boodschappen. De Lidl ligt onder aan de berg. Wat verder in het stadje liggen nog meer winkels voor de dagelijkse boodschappen.


Saarburg

Saarburg

Saarburg waterval met molen

Daarnaast ligt Saarburg zeer centraal. Men is zo in de oude stad Trier met zijn oude stadspoort en winkelcentrum. Ook het geweldig mooie Luxemburg en België ligt dichtbij. Ook het mooie Eifel, Sauerland en de Moezel zijn niet ver weg. Wij maakten vele daguitjes in de omgeving met onze kids. Wilt u iets weten over een uitje of hoe onze ervaringen waren? Vraag het ons dan gerust! Het heeft mooi vrij gelegen accommodaties. Landal Warsberg is zeker een aanrader voor gezinnen!


Air Miles inleveren

Wist u dat u met het inwisselen van uw Air Miles €75 euro korting kan krijgen in de zomervakantie 2017? Ook Bij Landal Duitsland kan dit. Lees verder op Air Miles inwisselen

Geef een reactie