RoutesOnline

Huisdieren op vakantie meenemen?

Huisdieren op vakantie meenemen?

Kan men zijn huisdieren op vakantie meenemen? Op bijna alle Landal parken zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan (honden, katten, cavia’s en konijnen). Op sommige parken zijn geen huisdieren toegestaan. Bij boeking moet u uw huisdier opgeven. Er moet €5,50 per nacht per huisdier betaald worden. Dieren in een kooi mogen gratis mee. Niet in alle huisjes mogen huisdieren. Dus de mogelijk bestaat dat er geen huisjes meer beschikbaar zijn als u er te laat bij bent.

Landal GreenParks heeft een ook een aantal parken waar geen huisdieren zijn toegestaan. Daarnaast zijn er op ieder park huisdiervrije huisjes. Let wel op dat zijn er maar enkelen!

Volledig huisdiervrije parken zijn de volgende parken: Landal Vitamaris en Landal Vierwaldstättersee.

Met de volgende link kan je kijken op welke parken van Landal huisdieren welkom zijn. Overzicht Landal parken huisdier toegestaan

Hondenbungalows

Landal Twenhaarsveld, Landal Wirfttal en Landal Salztal Paradies hebben nu hondenbungalows ingericht. Dat houdt in dat de tuin is afgeschermd en er is een hondenmand en bench. Tevens het voordeel dat het huisje dichtbij een uitgang naar buiten het park ligt. Ook hebben deze parken een warme honden afspoeldouche, een speciaal menu in het restaurant en een uitlaatplek. Wij verbleven op Landal Twenhaarsvelt met onze hond. In het volgende nieuwsbericht op onze site staat een wandeling die ook ideaal is met de hond http://www.landalkorting.nl/wandeling-twenhaarsveld/

Wij hebben zelf ook een hond. Het is heel fijn als deze mee kan op vakantie. Wel moeten we er met zijn allen voor zorgen dat dit ook zo blijft! Dus hou uw hond aangelijnd op het park, ruim uitwerpselen op en laat uw hond niet slapen op de banken en bedden. Op diverse punten op de parken hangen zakjes op om de uitwerpselen mee op te ruimen. Nog een tip. Laat uw hond eerst even uit voordat u het huisje voor het eerst betreed. Als u een dominante hond bezit zal deze gelijk zijn vlag willen uitzetten in het huisje. Of te wel ergens gaan zitten poepen of plassen om zijn territorium te markeren.

Huisdieren

Bungalow te Landal Heideheuvel

Geef een reactie