RoutesOnline

Fietsverhuur op Landal Parken

Fietsverhuur op Landal Parken

Wilt u lekker actief de omgeving bij uw Landak park gaan verkennen? Dan zit er wel op bijna elk Landal park een fietsverhuur Bikes & More. Deze verhuren fietsen van het fietsenmerk Union. Zij verhuren ook elektrische fietsen of skelters voor de kids. In de fietsenstalling is meestal een fietspomp op perslucht beschikbaar. Bij de receptie zijn fietskaarten en fietsroutes verkrijgbaar. Of u download een fietsrouteplanner App op uw mobiele telefoon. Op de volgende link kunt u daar meer over lezen.Fietsrouteplanner knooppunten

De fietsverhuur heeft de volgende fietsen, kelters en kinderzitjes te huur. Fiets met 7 versnellingen, Kinderfiets in diverse maten, Mountainbike, Tandem, Kindertandem, Elektrische fiets, Kinderzitje voor/achter, Bakfiets, Bolderkar, Buggy, Picknickfiets, Familiefiets, Funbike en grote Skelter.
Wij huurden een ouder-kind tandem op Landal Heideheuvel. De kids vonden het prachtig! Voordeel dat je lekker langere fietsroutes kan gaan fietsen. Als je kind moe wordt, dan kan het lekker de benen even stil houden.
Wij bezochten ook Twenhaarsveld in Holten. Het is leuk fietsen naar Kinderboerderij en speeltuin Dondertman in Holten. Vooral met de kids. Dan hebben ze een leuk doel om naar toe te fietsen. Kijk op onze website Landal Familie Uitjes voor meer info over speeltuin Dondertman Familie Uitje speeltuin Dondertman

Een andere tip is om in naast gelegen dorp te kijken waar er een fietsverhuur zit. Vaak verhuren fietsenmakers of fietsenwinkel ook fietsen. Soms zijn deze daar veel voordeliger te huur dan bij de Landal parken. Dit geldt vooral als men een fiets voor langere tijd wilt huren. Enig nadeel dat men de fiets in het dorp moet ophalen en weer wegbrengen.

Fietsarrangement

Wilt u of kunt u niet zelf uw fiets meenemen op vakantie? Dan kan men heel makkelijk en aantrekkelijk een fietsarrangement reserveren. Hiermee kunt u lekker de omgeving van uw park gaan verkennen. Als u voor aankomst het fietsarrangement boekt, bent u voordeliger uit dan wanneer u het ter plaatse doet! De volgende Fietsarrangementen met bijbehorende prijzen zijn mogelijk.

Een weekend: € 16,50 p.p.
Een midweek: € 25 p.p.
Een week: € 33 p.p.

Wilt u weten hoe u een fietsarrangement reserveert? Kijk dan verder op de volgende link Landal arrangementen reserveren


fietsverhuur

Geef een reactie