RoutesOnline

Binnenzwembad Landal Greenparks

Binnenzwembad Landal Greenparks

Binnenzwembad Landal is heel vaak gezocht op internet. De meeste mensen vinden het de hoogste prioriteit bij hun zoektocht dat er een binnenzwembad aanwezig is. Een derde van de Nederlandse vakantiegangers zoekt heel specifiek naar een vakantiepark met binnenzwembad.
Op de tweede plaatst vind men het heel belangrijk dat er wifi is. Op de derde plaatst vind men het fijn als men een huisdier mee mag nemen. Het onbelangrijkste is of roken is toegestaan.

Mooiste zwembaden Landal Greenparks

Landal heeft bijna allemaal eenvoudige binnenzwembaden op 50 parken. Maar welk bungalowpark heeft het nu mooiste zwembad?
De parken die vroeger van Center Parcs waren hebben een subtropisch zwemparadijs. Landal heeft ook in Duitsland en Zwitserland parken geopend met een overdekt subtropisch zwemparadijs. Voor aanbiedingen voor parken met een subtropisch zwembad kijkt men op Subtropisch zwembaden aanbiedingen

14 parken van Landal hebben een openlucht zwembad. Bij 31 parken kan men eventueel zwemmen in recreatieplas op het park, in de zee, een meer of een rivier.

Landal waarderingsmethode

Landal gebruikt gekleurde vierkantjes om aan te tonen hoe mooi de zwembaden Landal zijn. Vijf gekleurde vierkantjes is de hoogst mogelijke waardering. Een enkel vierkantje is een eenvoudig recht bad met geen stromingen, bubbels of glijbanen.

Maar drie Landal parken scoren de hoogste waardering van vijf vierkantjes. Dat zijn de zwembaden Landal Vennebos en Landal De Lommerbergen en Salztal Paradies.

9 parken scoren 4 gekleurde vierkantjes (bijna gelijkwaardig aan subtropisch zwembad). Dit zijn de parken Landal Aelderholt, Hof van Saksen (107 meter wildwaterbaan), Landal’t Land van Bartje, Landal Hoog Vaals, Landal Domein de Schatberg, Landal Ooghduyne, Landal Port Greve, Landal Village L’eau D’heure en Landal Vierwaldst├Ąttersee.

Zwemparadijs Landal Het Vennenbos
Het zwemparadijs met subtropische omgeving heeft zowel een binnenbad met golfslagbad als ook een buitenbad met ligweide. Het heeft ook een glijbaan met donker gedeelte met sterretjes en verschillende kleuren licht. Voor de kids is er het Kinderdoebad en het Kids Junglebad. Op de Lazy River kan je lekker meedrijven en ook is er een waterval. Klik op de volgende link om meer te lezen over het binnenzwembad van Vennebos.
Zwemparadijs Landal Het Vennebos

Zwemparadijs Landal De Lommerbergen
Dit heeft een binnenbad met golfslagbad en buitenbad met ligweide. En net als bij het Vennebos een Kids Junglebad en peuteraar. Ook hier is een glijbaan aanwezig. Lees verder op de volgende link.
Zwemparadijs Landal Lommerbergen

Binnenzwembad Salztal Paradies
Dit park heeft een binnenbad van 5000 vierkante meter, kinderbad, golfslagbad, 100 meter lange bandenbaan, bubbelbad en hele schitterende wildwaterbaan. Wilt u meer weten? Lees dan verder op de volgende link.
Zwemparadijs Landal Salztal Paradies

Binnenzwembad Landal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *