RoutesOnline

Landal Gooise Hart

Landal Gooise Hart

Landal GreenParks heeft een nieuw park genaamd Landal Gooise Hart. Het ligt gelegen nabij de Loosdrechtse Plassen waar voorheen De Wilde Roos was gelegen. In 2016 wordt met de bouw gestart en in 2017 kunnen de eerste gasten worden verwelkomd.
Het adres van Landal het Gooise Hart is: Rading 2A te Loosdrecht. Voor navigatiesysteem kunt u beter Raaweg (zonder nr) te Loosdrecht intoetsen.

Landal Gooise Hart is een klein park. Dit gaat bestaan uit de huidige 16 recreatievilla´s en 44 nieuwe luxe recreatievilla’s in 2-, 4-, 6-, en 8-persoonstypen. Daarnaast komt er een receptie en speelfaciliteiten. Voor verkoop van de villa’s kunt u op onderstaande link kijken.

Landalmakelaardij Gooise Hart

Landal Gooise Hart Ligt tussen de landschappelijke waardevolle bomen met vele waterpartijen. De Loosdrechtse Plassen liggen op 2 kilometer fietsen. Buitenplaats ‘s-Graveland en de gebieden van Natuurmonumenten of in Ankeveen zijn ook in de nabije omgeving. In de dorpjes Laren en Blaricum kan men het Gooise chique gaan bekijken. Het ligt heel centraal. Men is zo in Amsterdam en in Utrecht.

Mobiele versie afsluiten