RoutesOnline

Hema aanbiedingen voor Landal

Hema aanbiedingen voor Landal

Via de Hema aanbiedingen kan je heel goedkoop plezier hebben op één van de mooie parken van Landal GreenParks in Nederland of Duitsland. Je kan bij de Hema een ticket kopen voor een midweek of weekendverblijf tot 27 maart 2017. Weekend kost dan €129,- en een midweekverblijf €139,-. Je verblijf is een 2-, 4-, 5-, of 6-persoons standaardaccommodatie. De prijzen zijn inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten, exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n.). De hoogte van de toeristenbelasting verschild per Landal park.

Hema Tickets zijn nog te koop tot 30 oktober 2016!

Voorwaarden aanbiedingen

De laatste aankomstdatum is de midweek van 27 maart 2017). Aanbiedingen gelden niet in de vakantieperiodes en feestdagen. Zoals de Herfstvakantie van 14 tot 28 oktober 2016. De Kerstvakantie van 23 december 2016 tot 6 januari 2017 en de Voorjaarsvakantie van 17 februari tot 3 maart 2017. De Hema aanbiedingen zijn ook niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen van Landal.
Ook gelden de tickets niet voor alle Landal parken.

Volgens de Hema zijn de Weekendtickets via internet al uitverkocht! In de winkels zijn er nog beperkt tickets beschikbaar.

In het nieuwsbericht Landal Najaarsaanbod leest u de tips om met korting in het najaar te boeken. Landal Najaarsaanbod

Landal Twenhaarsveld boerderijtje

Mobiele versie afsluiten